Όλα μας τα στρώματα είναι ανατομικά και ορθοπεδικά!

Η ποιότητα του ύπνου έχει μεγάλο αντίκτυπο για την συνολική ποιότητα της ζωής μας. Γι’ αυτό εμείς επιδιώκουμε να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα ύπνου μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων στη τιμή που θέλετε!

Τα μοναδικά υλικά κατασκευής, τόσο των στρωμάτων με ελατήρια bonnell, pocket springs αλλά και αυτών των άνευ ελατηρίων, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για έναν τέλειο και ξεκούραστο ύπνο!

Πιο συγκεκριμένα , τα στρώματα με ελατήρια bonnell(συνδεδεμένα) έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη στη σπονδυλική στήλη, ενώ σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά, αγκαλιάζουν το σώμα ώστε η πίεση που ασκείται στα διάφορα σημεία να είναι ομοιόμορφη. Πάνω από τα ελατήρια τοποθετούνται υλικά, όπως βαμβακερές βάτες, βάτες polycotton και αφρώδη υλικά. Τα συγκεκριμένα στρώματα αποτελούν μια έξυπνη και οικονομική λύση για ανθρώπους που έχουν προβλήματα μέσης. Παράλληλα, συνιστούνται και σε παιδιά ή έφηβους οι οποίοι είναι ακόμα στην ανάπτυξη καθώς υποβοηθούν τα κόκαλα να αναπτυχθούν σωστά. Ανάλογα με τα υλικά που τοποθετούνται πάνω από τα ελατήρια προκύπτουν και οι διαφορετικές ποιότητες στρωμάτων.

Τα στρώματα με ελατήρια pocket springs (ανεξάρτητα ελατήρια) μια κατηγορία στρωμάτων με κύριο χαρακτηριστικό , την μαλακότητα τους αλλά και την ιδιότητα που έχουν να μην βουλιάζουν αλλά αντιθέτως να παίρνουν τη μορφή του σώματός. Συνιστούνται για ανθρώπους που κοιμούνται λίγες ώρες τη μέρα και θέλουν μέσα σε αυτόν το χρόνο να ξεκουράζονται πραγματικά.
Στρώματα οικονομικά, που είναι κατάλληλα και για άτομα που πάσχουν από καρδιακά προβλήματα, καθώς η άψογη κατασκευή των στρωμάτων εγγυάται πως κατά τη διάρκεια του ύπνου θα ξεκουράζεστε και θα απολαμβάνετε έναν άνετο ύπνο χωρίς πιέσεις.
Η πίεση που δέχεται η πλάτη διαφέρει από σημείο σε σημείο και είναι ανάλογη με τη δύναμη της πίεσης του σώματός προς το στρώμα, προσφέροντας περισσότερη άνεση στον ύπνο.

Τα στρώματα χωρίς ελατήρια αποτελούν μια ξεχωριστή πρόταση. Χρησιμοποιώντας υλικά όπως Technogel – Latex – Memory Foam , στρώσεις Eco αφρώδους που προσφέρουν ταυτόχρονα και στήριξη αλλά και άνεση, καλύπτουμε τις ανάγκες των ανθρώπων που δεν επιθυμούν μεταλλικά στοιχεία μέσα στο στρώμα τους. Η πρωτοποριακή αυτή κατηγορία στρωμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ανακλινόμενα κρεβάτια αλλά και σε ποικίλες ιατρικές εφαρμογές.

Το κατάλληλο Στρώμα

Συμπληρώστε τη φόρμα για να βρείτε το στρώμα που σας ταιριάζει. Αν για παράδειγμα η διάσταση που θέλετε είναι 145×190/200, θα επιλέξετε το πλάτος 141-150. Αφού βρείτε το ιδανικό, νέο σας στρώμα και το προσθέσετε στο καλάθι, στη παράγραφο “Σημειώσεις παραγγελίας” γράψτε μας την ακριβή διάσταση που θέλετε!!

Φόρμα αναζήτησης

Τύπος Ελατηρίου:
Πλάτος:
Έυρος Τιμής:
Σκληρότητα:
Αναζήτηση