Στρώματα με ανεξάρτητα – pocket ελατήρια

Τα ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα με ανεξάρτητα – pocket ελατήρια αποτελούν μια κατηγορία στρωμάτων με κύριο χαρακτηριστικό , την μαλακότητα τους, την ιδιότητα  που έχουν να μην βουλιάζουν, αλλά  αντιθέτως να παίρνουν τη μορφή του σώματός. Συνιστώνται για ανθρώπους που κοιμούνται λίγες ώρες τη μέρα και θέλουν μέσα σε αυτόν το χρόνο να ξεκουράζονται πραγματικά.

Στρώματα ποιοτικά, αναπαυτικά και οικονομικά, που είναι κατάλληλα και για άτομα που πάσχουν από καρδιακά προβλήματα, καθώς η άψογη κατασκευή των στρωμάτων εγγυάται  πως κατά τη διάρκεια του ύπνου θα ξεκουράζεστε και θα απολαμβάνετε έναν άνετο ύπνο χωρίς πιέσεις.

Τα στρώματα με ελατήρια pocket springs, είναι νέας τεχνολογίας στρώματα σε πολύ προσιτές τιμές.Αποτελούνται από ανεξάρτητα ελατήρια τα οποία δεν είναι ενωμένα μεταξύ τους, αλλά σε σειρές, μέσα σε υφασμάτινες θήκες. Είναι πιο  εύπλαστα και ανταποκρίνονται ευκολότερα στις κινήσεις του σώματός.
Η πίεση που δέχεται η πλάτη διαφέρει από σημείο σε σημείο και είναι ανάλογη με τη δύναμη της πίεσης του σώματός προς το στρώμα, προσφέροντας περισσότερη άνεση στον ύπνο.

Βρείτε το ιδανικό ορθοπεδικό και ανατομικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια pocket springs χρησιμοποιώντας τη φόρμα αναζήτησης και απολαύστε και εσείς έναν τέλειο και ξεκούραστο ύπνο!!!

Στρώματα Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά!!!

στρώματα με ανεξάρτητα - pocket ελατήρια

Το κατάλληλο Στρώμα

Συμπληρώστε τη φόρμα για να βρείτε το στρώμα που σας ταιριάζει. Αν για παράδειγμα η διάσταση που θέλετε είναι 145×190/200, θα επιλέξετε το πλάτος 141-150. Αφού βρείτε το ιδανικό, νέο σας στρώμα και το προσθέσετε στο καλάθι, στη παράγραφο “Σημειώσεις παραγγελίας” γράψτε μας την ακριβή διάσταση που επιθυμείτε!!

Φόρμα αναζήτησης

Τύπος Ελατηρίου:
Πλάτος:
Έυρος Τιμής:
Σκληρότητα:
Αναζήτηση