Τα ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα με ελατήρια bonnell έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη στη σπονδυλική στήλη, ενώ σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά, αγκαλιάζουν το σώμα ώστε η πίεση που ασκείται στα διάφορα σημεία να είναι ομοιόμορφη. Τα στρώματα με συνδεδεμένα-bonnell ελατήρια είναι κατά βάση μέτρια προς σκληρά και αποτελούνται κυρίως από συνδεδεμένα μεταξύ τους ελατήρια ή ενισχυμένα αφρώδη τα οποία υποστηρίζουν κατάλληλα τη σπονδυλική στήλη.

Είναι κατασκευασμένα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ώστε να στηρίζουν ορθοπεδικά το σώμα και να έχουν την ανατομική άνεση που επιτρέπει έναν τέλειο ύπνο!

Τα συγκεκριμένα στρώματα αποτελούν μια έξυπνη και οικονομική λύση για ανθρώπους  που έχουν προβλήματα μέσης. Παράλληλα, συνιστώνται και σε παιδιά ή έφηβους οι οποίοι είναι ακόμα στην ανάπτυξη καθώς υποβοηθούν τα κόκαλα να αναπτυχθούν σωστά.Τα στρώματα με ελατήρια bonnell αποδεδειγμένα προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη στη σπονδυλική στήλη, ενώ σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά, αγκαλιάζουν το σώμα ώστε η πίεση που ασκείται στα διάφορα σημεία να είναι ομοιόμορφη. Πάνω από τα ελατήρια τοποθετούνται υλικά, όπως βαμβακερές βάτες, βάτες polycotton και special αφρώδη. Ανάλογα με τα υλικά που τοποθετούνται πάνω από τα ελατήρια προκύπτουν και οι διαφορετικές ποιότητες στρωμάτων.

Βρείτε το ιδανικό ορθοπεδικό και ανατομικό στρώμα με bonnell ελατήρια χρησιμοποιώντας τη φόρμα αναζήτησης και απολαύστε και εσείς έναν τέλειο και ξεκούραστο ύπνο!!

Το κατάλληλο Στρώμα

Συμπληρώστε τη φόρμα  για να βρείτε το στρώμα που σας ταιριάζει. Αν για παράδειγμα, η διάσταση που θέλετε είναι 145×190/200 θα επιλέξετε το πλάτος 141-150. Αφού βρείτε το ιδανικό, νέο σας στρώμα και το προσθέσετε στο καλάθι, στη παράγραφο “Σημειώσεις παραγγελίας” γράψτε μας την ακριβή διάσταση που επιθυμείτε!!

Φόρμα αναζήτησης

Τύπος Ελατηρίου:
Πλάτος:
Έυρος Τιμής:
Σκληρότητα:
Αναζήτηση