Τα στρώματα χωρίς ελατήρια αποτελούν μια καινοτομία στον χώρο των στρωμάτων καθώς  αποτελούνται  από αφρώδη υλικά , latex αλλά και το υλικό της ΝΑSA το Μemory Foam. Τα στρώματα αυτά προσφέρουν στήριξη , αντοχή ,  άνεση σταθερότητας και ταυτόχρονα είναι σε πολύ οικονομικές τιμές προκειμένου να έχουν όλοι τη δυνατότητα να απολαμβάνουν έναν απολαυστικό και αναπαυτικό ύπνο.

Το στρώματα άνευ ελατηρίων προσαρμόζονται ανάλογα με την θερμότητα που εκπέμπει το σώμα, ενώ χάρη στην τεχνολογία που διαθέτουν δημιουργούν ένα ιδανικό μικρόκλιμα στο εσωτερικό τους. Χαρακτηριστικό των στρωμάτων χωρίς ελατήρια, είναι πως αντιγράφουν άψογα το σχήμα του σώματος, ακολουθώντας τις φυσικές καμπύλες του και απορροφούν την ενέργεια και τις δονήσεις..

Βρείτε το ιδανικό στρώμα χωρίς ελατήρια χρησιμοποιώντας την φόρμα αναζήτησης  και απολαύστε και εσείς έναν τέλειο και ξεκούραστο ύπνο!!

Το κατάλληλο Στρώμα

Συμπληρώστε τη φόρμα για να βρείτε το στρώμα που σας ταιριάζει. Αν για παράδειγμα η διάσταση που θέλετε είναι 145×190/200, θα επιλέξετε το πλάτος 141-150. Αφού βρείτε το ιδανικό, νέο σας στρώμα και το προσθέσετε στο καλάθι, στη παράγραφο “Σημειώσεις παραγγελίας” γράψτε μας την ακριβή διάσταση που θέλετε!!

Φόρμα αναζήτησης

Τύπος Ελατηρίου:
Πλάτος:
Έυρος Τιμής:
Σκληρότητα:
Αναζήτηση